juni 12, 2020

Om en fredag och en lördag.

Det är fredag och klockan är snart nitton. Jag sitter på balkongen, har ett glas rödvin bredvid och är klar för kvällen. Jag har duschat och blåst ut håret, lagt en ny makeup och klivit i en klänning. Om trettio minuter ska vi gå hemifrån, för det är en kväll som innehåller pasta och rödvin på en uteservering, bara han och jag.

Det ska bli tjugotre grader hela helgen och vi har inte en endaste plan. Jag tänker att vi ska äta den där pastan, dricka rödvinet och bli alldeles mjuka tillsammans, sova länge och promenera bort lördagen. Stanna för kaffe och lunch, köpa godis från Hemmakväll och ligga skavfötters i soffan och spela musikvideos för varann.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera