juni 05, 2020

Efter tystnaden.

Det blir panik i ett uppdrag och jag går från att arbeta sextio procent till hundrasextio. Tar trettiominuterspauser för att äta och går tillbaka till datorn. Springer fyrtiofem minuter på torsdagskvällen och i huvudet rullar excelraderna förbi.

När jag kommer hem från jobbet på onsdagen har min man bilat upp taket för att dra om lampkablar. Sedan går han lös på den gamla takrosetten för att ersätta med två likadana till lamporna i rummet som är både kök och vardagsrum. Jag sicksackar fram mellan bord och stolar som flyttas runt. Sedan påstår han att jag har gått med på att sätta upp bröstpanel i vardagsrummet, att jag sa ja när han frågade igår.

Barnet skickar ett textmeddelande vid lunch på fredagen, säger att de inte har några fler lektioner, att hela klassen går och badar istället. Han fortsätter att skicka meddelande då och då, berättar vart de tar vägen. Klockan åtta kommer han hem. Han har en pizzakartong i händerna, sätter sig i soffan och slår upp den och ser så vuxen ut.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera