juni 16, 2020

Omvärderar livet.

Tar mig genom tisdagen. Är trött hela tiden, gäspar bort allt syre i alla rum jag befinner mig i. Hinkar kaffe men drömmer om rödvin. Äter fem chokladbitar efter lunchen och fantiserar om hallongrottor och jordgubbstårta. Kommer hem och det är meningen att jag ska göra en halloumisallad men kan bara tänka på stuvade makaroner och falukorv.

Jag tror inte att jag vill göra någon nytta längre, vill bara ligga i min säng och läsa böcker och äta onyttiga saker och dricka vin och inte ha ett måste i hela världen. Jag längtar efter semester, törstar efter ledighet, hungrar efter sånt som är dåligt för mig.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera