april 30, 2020

Valborgsmässoafton.

Det blir torsdag i vecka arton och det är den sista arbetsdagen i veckan. Jag gör den hemifrån, först från skrivbordet i form av ett kundmöte som går över förväntan, sedan från sängen med datorn lutandes mot benen och fingrar som arbetar i hundra kilometer i timmen mot tangenterna.

Jag stänger ner vid sjutton. Barnet har hunnit komma hem från skolan, berättat om sin dag och packat weekendväskan och åkt igen. Jag stannar kvar i sängen, byter arbetsdokumentet mot bloggen och skriver vidare. Ute i vardagsrummet har min man ett möte med Kina. För en stund sedan kom han in i sovrummet, räckte mig surfplattan och bad mig välja middag. Klickade på en poké bowl i appen och lämnade tillbaka surfplattan.

Jag tror att jag ska slå upp ett glas rödvin och ställa på sängbordet bredvid mig. Vänta på middagen, på valborgskvällen, på långhelg bara min man och jag.

1 kommentar:

  1. Det låter fint! Gott med god mat istället för spaghetti med skinksås som lagades för flera dagar sedan.......... MVH lat mamma mitt i småbarnslivet

    SvaraRadera