april 09, 2020

Skärtorsdag.

Så min son kom hem igår. Stod plötsligt i hallen i alla sina etthundraåttiotvå centimetrar. Ibland tror jag att han växer så att det syns för varje ny dag. Jag blinkar och han blir ännu lite längre. Klockan åtta imorse smög jag in i hans rum och sjönk ner vid hans skrivbord. Jag förvarnade honom redan igår om att hans skrivbord är det bästa hemmakontoret vår lägenhet har. Vi kan väl dela på ditt rum, sade jag. Underbart, sade han.

Det har varit mysigt att ha honom bakom ryggen under dagen. Den första timmen sov han, den andra timmen läste han och den tredje timmen drog han. Undrar varför. Men så kom han hem igen senare under dagen och intog platsen i sin säng bakom min rygg. Just nu sitter han och äter på något som knaprar och stör mig med sina små skämt. Du mamma, vet du vad Jesus svarade på frågan om vad han ska göra imorgon? Ingenting spikat. 

3 kommentarer:

 1. Haha! Visa honom denna: https://youtu.be/9HzRNs2xWBI

  Och ja, så underbart fint du skriver! Vilken fin relation ni verkar ha - du och din son. Jag hoppas att jag och min son också har det när han är i den åldern. Nu är relationen bra men han är ju så liten. Nåja, det gäller väl bara att fortsätta odla den. Glad påsk på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack! Ja jag tror att det är en fin relation. Klart att det är svårt och kämpigt ibland, han är ju ändå tonåring, men för det allra mesta är det fint.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera