maj 16, 2019

Tack för att ni rasar med mig.

Det har varit en konstig dag. Jag sov ingenting inatt. Låg och vände och vred och hade så många olika samtal i huvudet. Som jag har skällt inatt, i min hjärna har jag rasat. Samtidigt var jag så trött och ögonen var söndergråtna och gjorde ont, så det fanns inget alternativ till att ligga kvar där med slutna ögonlock och en storm inombords.

Men samtidigt som jag är skitförbannad så känns det okej. Jag har fnissat åt en podd och legat dubbelvikt av skratt när mina kollegor försökt muntra upp mig. Verkligen njutit när vi satt ute på lunchen och solen bredde ut sig över oss. Och så har jag känt något slags pirr över att hitta något nytt. Något annat, något som utmanar mig. Som att det är något jag verkligen vill, och inte bara för att jag vill fly.

Det som skaver allra mest är att jag alltid har haft en bra relation med min chef. Lite knepig ibland, men nästan alltid bra. Det finns de som har sagt både det ena och andra om honom, men jag har alltid försvarat honom. Jag vet inte om jag hade fel hela tiden eller om något har förändrats. Jag vet bara att vi antagligen aldrig mer kommer ha en riktig konversation, och det gör lite ont.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera