maj 14, 2019

Om stämmor, revisorer och mail.

Tisdag. Vi kommer hem från jobbet och hinner bara koka ägg och äta på grovt bröd med avokado, sen måste vi springa iväg på årsstämma i föreningen. Sitter där och lyssnar på när vår pensionerade internrevisor drar revisorernas berättelse i hundra år. Röstar om egentligen ingenting och jag tänker att det är en timme som jag aldrig kommer få tillbaka.

Slänger mig i soffan efteråt och det är första kvällen på flera veckor där jag inte öppnar arbetsdatorn. Skummar mailen i telefonen, men det finns inget som absolut måste besvaras. Imorgon är det dags för projektarbete igen. Varannan dag viks åt arbete, varannan dag åt projektarbete. Om nio dagar ska det vara inne, om tretton dagar ska det presenteras. En del av mig tänker helvete vad skönt, men en annan del kommer verkligen sakna det.

4 kommentarer:

 1. Ledsamt att läsa att du tycker att du slösade bort en timme för att gå på en årsstämma. Jag som ordförande i en bostadsrättsförening blev i alla fall glad över att du gick på mötet. I min förening har vi en hel del slöfockar, ointresserade medlemmar som tycks tro att de bor i en hyresrätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju med i styrelsen så jag är väldigt insatt. Men en årsstämma i en förening med en snittålder på ca 65 är ju inte särskild fartfylld, det kan man inte påstå.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Det behöver inte alltid vara fart..Hälsningar från hon som blir 67 i år. :-)

  SvaraRadera