maj 17, 2019

Om att göra tillräckligt och sitt bästa.

Klockan är 15:42 och nu är det helg. Företaget som jag jobbar för stänger halv fyra på fredagar och eftersom jag har bestämt mig för att de inte ska få någon mer obetald övertid så stängdes min dator av prick 15:31. Egentligen är jag inte klar med dagen, men det får vänta.

Min man dricker öl med några kollegor och min son ska ta kvällsbussen till sin pappa i Gävle. Vi ska gå förbi någon uteservering och äta en väldigt enkel middag, han och jag, sen ska jag följa honom till bussen och ta en lång promenad och släppa alla tankar. Jag vill ha helg och lugn i mitt huvud. Inte tänka på elände, inte känna så här.

Jag ska verkligen göra mitt bästa för att släppa taget nu.

2 kommentarer:

 1. Bra att du gick hem i tid! Fasen att de inte uppskattar allt du gjort mer och ger dig den post du ska ha osv. Men ja, det verkar klokt att söka sig vidare. Jag hoppas du hittar något bra och härligt jobb snart med fet lön! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera