maj 21, 2019

Om en blåsa på tummen.

Jag säger till Vera att jag måste röra mig hemåt, att vi har gårdsstädning. Ska ni båda gå på det? säger hon. Jag gör typ aldrig det, Steffe går på alla såna grejer och jag tänker att det är en per enhet som räknas. Jag fnissar ner i kaffekoppen, säger att jag har blivit en sån som tycker att det är lite mysigt med gårdsstädningar.

Några timmar senare står jag med ett vinglas runt det stora bordet på vår gemensamma uteplats. Jag har en blåsa på insidan av tummen efter att ha sopat upp all grus från vår innergård. Värmen från grillen studsar mellan oss, gör att det inte känns särskilt kallt trots att solen har gått ner och ingen har någon jacka på sig.

Lite senare går jag in i vår lägenhet. Vid matbordet sitter min man. Han lämnade städningen efter bara en timme, hade någon sorts arbetsrelaterad kris som han var tvungen att ta tag i. Han sitter där och jobbar och jag har druckit vin och skrattat tillsammans med våra grannar och en elak tanke flyger genom mitt huvud: fy fan vilken tråkig typ. 

Fast det är inte rättvist, för det har inte ens gått en vecka sedan jag bestämde mig för att sluta arbeta övertid och han är ju ingen tråkig typ, det är bara det att det ställs höga krav på honom. Jag är glad att jag inte satt där bredvid honom och jobbade ikväll.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera