maj 15, 2019

Om att vara bättre än de förtjänar.

Så jag föll jävligt hårt idag. Jag har ju känt ett tag att det kanske är dags att byta jobb, men nu vet jag det med säkerhet. För vi fick information om en organisationsförändring idag.

Jag har jobbat som projektledare i fyra år. Under de fyra åren har jag varit den enda projektledaren hos oss. Idag presenterades en grupp med två projektledare och två administratörer. Den andra projektledaren som har tillsatts kommer från sälj, har aldrig någonsin arbetat i ett projekt och har ingen kompetens eller erfarenhet från det.

De gör honom till teamledare. Han ska planera mitt arbete och mina projekt. Jag är den som har arbetat längst, den enda som har kompetens och erfarenhet, men jag har skyfflats undan. Jag är så jävla arg och ledsen och besviken. Och redo att lämna.

Så jag har uppdaterat mitt CV och skrivit om mitt personliga brev och sökt två jobb. Jag inser att det kan ta tid, men nu har jag bestämt mig. Det är dags. Så om någon behöver en jävligt grym projektledare så är jag din.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. What? Har de inte ens förvarnat dig? Håller med om att det låter som att det är dags att byta jobb. Det brukar dessutom oftast betyta bättre villkor och högre lön om man byter jobb när man redan har ett.:) Håller tummarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope, inte ett ord. Bråkade med min chef via sms halva kvällen om det här (eftersom vi är barnsliga) men det avslutades med att han skulle ringa nästa vecka när vi (?!?) fått lite distans. Fattar ingenting.

   Radera
 3. Otroligt fegt. Lättare att överraska när man vet att det inte kommer att gillas, men snacka om att förlora på det i längden.

  SvaraRadera