januari 20, 2019

Saker under en helg.

Så blev det fredag, lördag, söndag. Vi tvättar hundra maskiner tvätt, dammsuger tusen små stenar från hallgolvet flera gånger om dagen, spacklar, slipar och målar en bokhylla. Om och om igen spacklas, slipas, målas den. Vi tjatar på barnet om att plugga till nästa veckas prov. Lagar laxtacos. Bokar bord för söndagsmiddag på restaurang.

Tävlar om vem som först kan komma upp i hundra armhävningar under lördagen, tävlar om vem som först kan komma upp i hundra situps på söndagen. Min man vinner inom en timme båda dagarna. Jag har nittio situps kvar.

1 kommentar:

  1. Hej allihopa, står ni inför skilsmässa och vill bosätta sig utanför domstol, eller vill ni att din make ska återvända hem. Dr. Egwalis trollformler är faktiskt sanna och den mest tillförlitliga av dem, han är imponerande och stressfri, trodde aldrig på sådana saker förrän jag saknade honom så mycket att han ändrade min uppfattning, min make kom hem efter en skilsmässa genom åren, nu har vi leva tillsammans perfekt för att en familj har ökat våra ekonomiska liv. Vi befordrades båda i olika jobb. nu mycket fred i vårt hem. Jag är mycket tacksam mot dr. Egwali för ditt ingripande hjälpte verkligen, jag trodde att det var över, men du gjorde det när allt hopp var borta. Om du är där och du behöver en pålitlig läkare av trollformler, leta inte längre efter dr. Egwali, som är så rätt för dig.
    Här är hans kontakter på WhatsApp +2348122948392
    El. dregwalispellbinder@gmail.com

    SvaraRadera