januari 17, 2019

Det här är ingen film.

Jag vaknar av att han sitter på min sängkant. Han ler, men säger ingenting, bara tittar på mig. Hans hand ligger mot min höft. Jag kan fortfarande känna tyngden av den där. Sen vaknar jag. Det var bara en dröm, han är inte här.

På en sekund blir jag isande rädd, för i filmerna är det ett avsked. I min mobil finns ett sms från natten, ett som säger att det kan vara för mycket snö för att de ska kunna landa. Jag läser på alla nyhetssajter, men ingenstans står det något om störtade flyg. Det var bara en dröm.

Idag kommer han hem.

1 kommentar:

  1. Det är så ofta; du är kär i någon och vill att de ska lägga märke till dig ... eller så går du igenom ett svårt "uppbrott" och vill att han eller hon ska komma tillbaka ... eller så är du ensam och letar efter någon speciell eller läkare sa att du kan inte bli gravid och du vill bli gravid eller letar du efter tvillingar. Allt beror på vad du vill. Om du är ensam och vill hitta ny kärlek finns det en trollformel för dig. bara kontakta Dr Jasper i Gmail, hon är bäst: doctorjaspermagic@gmail.com, eller kontakta henne på WhatsApp: +2349150316084

    SvaraRadera