januari 10, 2019

När vi ändå är inne på januarignället.

Min hudkräm har slutat fungera. Eller så har min hud gått sönder, jag vet inte. Oavsett så är jag det torraste som jag någonsin har varit, säkert det torraste ni någonsin har varit också. Igår köpte jag den allra fetaste hudkrämen som jag kunde hitta och det har blivit lite bättre, men så har jag också varit ständig blank av ansiktskräm sedan dess.

En annan grej som jag hatar med januari är att jag är ständigt kall. Särskilt om fötterna. Har strumpbyxor, strumpor, tofflor och inte ens särskilt kalla golv just nu, men ändå - fryser som fan. Jag skulle vilja lösa det med två åtgärder:

1. En öppen spis
2. Badkar

Nummer ett kan ordnas, fast på sikt förstås. En gång i tiden fanns det tre kakelugnar i vår lägenhet. De monterades ner och skorstenen sattes igen när elektricitet drogs in i huset för en herrans massa år sedan, men under de senaste åren så har kakelugnar satts i bruk igen hos våra grannar och skorstenen är åter fungerande. Vi kommer nog göra samma sak, men eftersom det kostar många pengar så får det bli efter att köket byggts om.

Badkar får jag dock se mig om i stjärnorna efter, för det får verkligen inte plats i vårt minimala badrum. Det är en skam, för jag lägger nog en timme per vecka på att fantisera om att sjunka ner i ett hett bubbelbad, endast i sällskap av tystnad och rödvin. Så ljuvligt.

Just det, jag kom på en tredje sak som jag hatar med januari. Strumpbyxor. Jag hatar egentligen inte strumpbyxor, och egentligen kan problemet nog inte ens skyllas helt på januari, men det är runt omkring nu som problemet dyker upp. Att sömmarna vid tårna börjar ge upp. Det hatar jag, stortår som kryper ut genom strumpbyxor.

Ge mig en stund som kommer jag nog på fler saker att irritera mig på.

5 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
 2. Har en kompis som köpt en badbalja för vuxna. Hon tycker att det är ett av de bästa köp hon gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, bästa saken ju! Ska verkligen överväga det.

   Radera
 3. Och jag som både har nån slags eldstad OCH ett badkar och inte använder det! Varför? Jo - ingen ved eller tillhörande tillbehör, plus bevattningsförbud i kommunen, fortfarande sedan i somras.

  Men nästa år då vår son är lite äldre än 2 år kanske vi kan elda?

  SvaraRadera