januari 09, 2019

Januarignället.

Jag har en trötthet över mig. En sån som naglar sig fast i januari, som intensifieras i februari och mynnar ut i mars. Det här är månaderna som vi kämpar. Det är en onsdagskväll i den andra veckan i januari och vi har hela tiden saker att göra.

Vi har precis kommit hem från tandläkaren, jag och barnet, och jag ska sätta mig med dagens sista jobb. Dricka en kopp kaffe men önska att det var rödvin. Min man är på afterwork och det är skönt, för det innebär att för några timmar behöver jag inte slipa, damma, torka. Den där bokhyllan som platsbyggs i vårt sovrum, den ger vårt hem allvarliga dammkonsekvenser och vårt förhållande allvarliga irritationsmoment.

Eller ja, min man är väl det mest allvarliga irritationsmomentet i vårt förhållande just nu. Jag antar att det är baksidan av att älska någon. De får makten att irritera en något så fruktansvärt. Nä. Jag ska inte tråka er med gnäll, särskilt som jag inte har något konkret att gnälla om. Jag är bara irriterad. Kan vi lasta januari för det också?

2 kommentarer:

 1. Haha, jag lastar januari för mitt gnäll, så ja, absolut! Det verkar allmänt vedertaget! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera