april 24, 2017

Måndagar.

Det känns som att det alltid är måndag. Den här vaknade jag av alarmet klockan sju. Satte mig upp på sängkanten, sneglade ner på mannen bredvid mig och välte sakta tillbaka ner intill hans rygg. Placerade näsan mot hans hud och somnade om. Jag kan tänka mig att det i slutet av dagen kommer räknas som de bästa tjugo minuterna under timmarna som passerat.

Det känns som en mellanvecka. En sån där alla fem vardagar är arbetsdagar fyllda till bredden. Jag ska försöka göra den rolig, göra innehållet mindre ansträngande. Kanske blanda in ett glas cava på en uteservering och en munk från Dunkin' Donuts och en bok från Adlibris. Såna saker. Enkla, små medel som gör det lite roligare.

Och ikväll ska jag gå till Storkyrkobadet i Gamla stan. Tror jag åtminstone, vill nämligen minnas att jag har läst någonstans att det är ett nakenbad, men jag hoppas att jag har fel. Tänker dock att det kan vara en bra sak att undersöka innan, sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra av informationen. Är inte helt hundra på att jag vill bada naken med en hög andra kvinnor, men å andra sidan, varför inte egentligen? Äsch, vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar