april 19, 2017

Hundra kolor senare.

Jag vet inte var min arbetslust tog vägen idag. Den försvann någonstans på förmiddagen och kom aldrig åter. Jag har mest bara fastnat i arbetsuppgifter idag, kört fast och suckat och inte kommit vidare. Trasslat in mig i pivottabeller och andra saker jag inte begriper. Fick till sist muta mig själv, jobba tjugo minuter, ät en ako-kola.

Jag var för övrigt i ett badhus igår. Det var en spännande upplevelse. Har nu ömma muskler i cirka hela kroppen, men det var det värt. Det var en annan sorts trötthet i kroppen efteråt, annat än efter gymträning. Tänker att det skulle vara en bra träningsform en dag i veckan. Fick feeling och kollade vad det skulle kosta med årskort på Centralbadet, men nådde ganska snart slutsatsen att tiotusenåttahundra är några kronor för mycket.

Det är synd. Det hade varit ett fint inslag i vardagen att träna där. Nåväl, nu står mitt barn bredvid och knackar mig på axeln och undrar om vi kan gå och köpa en ny bok till honom. Det låter ändå som ett rimligt önskemål, det får man ju ge honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar