april 11, 2024

Om att sova gott på lördag

Vi hade AW på kontoret igår. Temat var På spåret och nej, jag vann inte. Hade knappt godkänt i geografi. Hursomhelst. Idag är vi i den lilla staden, Johanna och jag. Vi ska hänga i grupp under dagen och när det är slut ska vi dricka ett glas vin - även det i grupp - innan tåget tar oss hem igen.

Imorgon är det fredag och gissa vad: då ska vi ha AW. Veckans tredje på raken. Jag kommer endast lyckas ta mig genom alla dessa små äventyr med tanke på att fredagens AW är för att fira av Johanna som går vidare i arbetslivet.

Förstår mig rätt, jag sörjer henne redan, men min lever firar desto mer eftersom det som regel alltid är Johanna som ligger bakom våra tre AW i veckan.

1 kommentar:

  1. Efter att jag och min man gifte oss flyttade vi till en annan stad och vi fick båda jobb och började arbeta och leva tillsammans lyckligt. Vi hade aldrig några problem förrän en kollega till honom började göra allt hon kan för att få min mans uppmärksamhet. Jag visste aldrig hela tiden vad som hände förrän han började sova ut och hitta på ursäkter. Saker och ting gick utom kontroll och han slutade till slut ta hand om mina behov. Jag visste vid det tillfället att jag behövde hjälp så jag kontaktade Dr Isikolo och förklarade allt för honom. Han berättade för mig allt som har pågått och lovade att fixa problemen åt mig, vilket han gjorde. Han kastade en kärleksåterföreningsförtrollning för mig som återförenade mig och min man och han började bli mannen som jag alltid älskat honom för att vara strax efter 48 timmar som Dr Isikolo arbetade för mig. Vi är båda glada nu och det hade inte varit möjligt om inte Dr Isikolo hade haft det. Kontakta honom om du behöver hjälp. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp via +2348133261196

    SvaraRadera