juli 06, 2021

Regn, djur och böcker

Idag kommer barnet hem efter en vecka hos sin far. Tanken var att vi skulle ha möts på vägen, han och jag, och spenderat en dag på Furuviks djurpark. Men i väderprognosen fanns bara regn, så vi sköt det på framtiden, till när nästa pappavistelse tar slut. 

Så jag tog bort min semesterdag. Stuvade om i kalendern, planerade om fyra ganska luftiga arbetsdagar till fem. Det gör att jag kan lyssna på ljudbok samtidigt som jag fyller i någon excelfil, skissar på planer för sådant som startas i augusti och september, svarar på de få mail som trillar in.

3 kommentarer:

  1. Hej allihopa, står ni inför skilsmässa och vill bosätta sig utanför domstol, eller vill ni att din make ska återvända hem. Dr. Egwalis trollformler är faktiskt sanna och den mest tillförlitliga av dem, han är imponerande och stressfri, trodde aldrig på sådana saker förrän jag saknade honom så mycket att han ändrade min uppfattning, min make kom hem efter en skilsmässa genom åren, nu har vi leva tillsammans perfekt för att en familj har ökat våra ekonomiska liv. Vi befordrades båda i olika jobb. nu mycket fred i vårt hem. Jag är mycket tacksam mot dr. Egwali för ditt ingripande hjälpte verkligen, jag trodde att det var över, men du gjorde det när allt hopp var borta. Om du är där och du behöver en pålitlig läkare av trollformler, leta inte längre efter dr. Egwali, som är så rätt för dig.
    Här är hans kontakter på WhatsApp +2348122948392
    El. dregwalispellbinder@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Vid något tillfälle, innan jag går i pension, ska jag stillsamt promenera över mållinjen, in i semestern istället för att rusa det snabbaste jag kan. HATAR att stressa in i semestern och ändå ha några dåliga samveten att åtgärda under ledigheten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så otroligt skön känsla! Förra året planerade jag det så att jag började jobba efter semestern på en torsdag och hade satt av både torsdagen och fredagen till att beta av mailen. Inga möten och inga brådskande uppgifter att göra. Också smart grej! Borde tusan göra så i år också, när jag tänker efter.

      Radera