juli 05, 2021

Orimliga måndagar

Måndag igen. De senaste veckorna har måndagar känts orimliga. Jag hinner bli för avslappnad under helgen, hinner känna för mycket ledighet, och sedan kommer en måndag och jag förväntas jobba och det känns bara så fel. 

Men det är bara den här måndagen och så en till, sedan är jag ledig. Ledig på riktigt. Kalendern är bara halvfull den här veckan. Ingenting är akut. Nästa vecka är kalendern helt tom, ännu iallafall. Jag funderar på att låta den sista veckan innan semestern verkligen gå på halvfart. Ha den perfekta nedtrappningen. 

1 kommentar:

  1. Jag vill dela min fantastiska upplevelse till alla om en trollformler som heter Dr Kumar, min man fuskade mot mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som fick honom att fylla för en skilsmässa och han flyttade ut ur huset. Jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte förlora honom, jag bad honom att komma tillbaka hem som han vägrade. Jag letade efter kärlekscitat online om jag kunde se vad jag kommer att använda för att få min kärlek hemma och jag såg folk prata om Dr Kumar och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation och jag kontaktade honom och han sa till mig att inte oroa mig att efter 24 timmar kommer min man att avbryta skilsmässan och komma tillbaka till mig efter att jag gjorde allt han bad mig göra, till min största förvåning nästa dag, kom min man tillbaka och han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och han lovade mig att han aldrig kommer att lämna eller fuska på mig igen. Tack än en gång Dr Kumar du är verkligen en välsignelse för mig. Han kan också hjälpa dig att få ditt ex tillbaka, kontakta Dr Kumar på e-post: spellcasttemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051705853

    SvaraRadera