juli 23, 2020

Kyrkor och utbrott.

Jag är inte lika grinig idag. Eventuellt var jag en liten aning grinig i förmiddags, men sedan hotade jag min son med att ge honom en spark i röven och han svarade med att skratta åt mig, ett sånt där bubblande skratt, och då rann det bara av.

Vi tog pendeln till Uppsala imorse, han och jag. Skulle promenera förbi slottet och domkyrkan, men eftersom jag bara lade två sekunder på att granska kartan och sedan stoppade telefonen i väskan så fick vi se ganska mycket mer. Det var fint.

När vi väl hittade domkyrkan, vilket man förresten lättast gör genom att titta upp, så satte vi oss på uteserveringen mittemot. Åt lunch och drack bubbelvatten och åt glass till efterrätt. Sedan fick jag muta min son till att följa med in i kyrkan och titta på kungagravar med mig. Sånt uppskattar femtonåringar.

Hursomhelst, efter ännu en uteservering så hoppade vi på varsitt tåg. Hans tog honom en timme norrut och mitt tog mig en timme söderut. Kom hem till min man som just stängde ner för dagen. Hällde upp varsitt glas amarone och beställde middag och nu, nu är det okej att spendera resten av kvällen i soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar