maj 18, 2020

Vad är väl en bal på slottet?

Min mans syster fyllde femtio igår. Hon har planerat för den här dagen i flera år och jag har längtat i smyg, för planen var att hålla bal på ett slott i Skottland. Sedan kom corona och slog undan allt. Så hon ställde in och vi smed hemliga planer och överraskade henne med picknick i en park istället.

Och även om det inte var en bal på ett slott så var det dyr champagne, charkuterier och ostar, sallader och hembakat bröd, ballonger och en vimpel i ett träd och en prinsesstårta. Slottet finns kvar, Skottland likaså och jag hoppas verkligen att det kommer fler födelsedagar.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera