maj 09, 2020

Solen, boken och männen.

Vaknar till en lördag. Klockan är inte ens åtta, men solen lyser in på sidorna om vår rullgardin. Kaffe och nyheter i sängen, ägg på kokning, balkongdörren på glänt. Mjuka jeans och tunnstickad tröja, ingenting som sitter åt, inga strumpor och lena trägolv mot fotvalven.

Pojkarna går till gymmet, jag häller upp ännu en kopp kaffe och öppnar min dator. Jag har ett flyt i bokskrivandet, vill spendera varenda minut med boken i huvudet, låta den rinna ut genom fingrarna.

När männen i mitt liv kommer hem ska vi promenera långt. Göra ärenden längs vägen, köpa parmesan och olivolja hos italienaren några kvarter bort, titta in hos den lilla gömda antikhandlaren och se om han har fått in en bordslampa till oss.

Barnet ska spela poker med sina kompisar ikväll och undrade försiktigt om vi verkligen måste vara hemma. Kanske betyder det att vi borde hitta ut, hitta till ett ensamt bord för två någonstans där det inte är trångt, dricka ett glas vin eller två och bara vara vi vuxna för ett litet tag. Jag tänker att det kan vara fint.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera