maj 22, 2020

Dagvill.

Är det fredag eller lördag? Jag vet nästan inte. Vi vaknar till ännu en ledig dag tillsammans. Äter frukost, dricker kaffe, läser nyheter. Sedan klär vi på oss och går ut. Tar bussen till Södermalm och traskar runt hela ön. Går över till gamla stan och korsar Östermalm.

En tallrik med halloumi och grillade grönsaker, det är pak choi och sparris, champinjoner och tomater. Ett glas riktigt fylligt rödvin. Fantiserar om någon sorbet efteråt men får nöja oss med fantasierna. Skriver det här och dricker en liten whisky som sängfösare.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera