maj 29, 2020

Plan B.

Vi skulle ha varit i Riga nu. Landat tidigt imorse och checkat in på ett femstjärnigt hotell, säkert redan ha druckit ett glas champagne och fått massage på spaet som vi hade bokat. Min man fyller fyrtiotvå idag och på grund av corona blev ingenting som tänkt.

Han är inte den som firar födelsedagar, tycker inte att de är särskilt viktiga. Därför kändes den där helgen i Riga så fin, för det var hans egen idé att åka bort över sin födelsedag. Sedan ställdes det in och då gick den här dagen tillbaka till att bli vilken dag som helst.

Men jag har köpt en present och en bättre flaska whisky och tänker att han ska få sig en riktigt fin date ikväll, så kanske får vi ordning på den här födelsedagen ändå.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera