maj 07, 2020

Om karaktärer, mord och fina män.

Jag har fredag hos mig. Från den här veckan är jag permitterad på fyrtio procent, arbetar bara tisdag till torsdag. Uppdragen har blivit färre, det är ingen som startar stora projekt just nu. Förhoppningsvis släpper det efter sommaren, men det är otäckt att ingen vet.

Det känns lite konstigt, men inte helt obekvämt. Jag spenderade min måndag med att promenera runt på Lidingö, undersöka området som en av karaktärerna i min bok bor i. Testade om ett av morden skulle kunna gå till så som det gör i mitt huvud. Det visade sig att det gör det.

Jag hade tänkt göra samma sak med min fredag, promenera och undersöka, sedan skriva bort resten av dagen. Sedan kom jag hem igår och min man berättade att han hade tagit ledigt på fredag så att jag skulle slippa vara ensam. Snällt men dumt. Fast det sade jag inte, placerade en puss på hans mun och sa att det var fint av honom.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera