maj 28, 2020

Blev plötsligt sentimental.

Min son håller på att bli så vuxen. Han står i köket nu och svänger ihop en pasta- och kycklingsallad och pratar med en röst som blir grövre varje dag som går. Han säger att han vill lära sig göra rödvinssås och det går inte ihop med barnet i mitt huvud som har kepsen på sned och glugg i munnen och en nerf i handen.

Ibland känns det som att livet går alldeles för fort. Som att jag vill stoppa det, stanna upp, vrida tillbaka. Jag minns honom som liten och känner så intensivt att jag vill ha tillbaka det där lilla barnet och krama honom och aldrig någonsin släppa.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera