maj 19, 2020

Måndag vs. Tisdag

Om igår var en permitterad måndag när jag låg kvar i sängen tll klockan elva och tittade på tre avsnitt Suits på raken, åt frukost under täcket och hann dricka två koppar kaffe innan jag gick upp, så var tisdagen lite mer ambitiös.

Om igår var dagen då jag sprang elva kilometer och sen inte lämnade träningskläderna förrän en bit in på eftermiddagen, så var idag dagen med tunna strumpbyxor, klänning och höga klackar. Om igår var dagen då jag skrev skönlitterärt så var idag dagen då jag skrev rapporter och uppföljningar.

Jag säger inte att det ena är bättre eller sämre, de är bara väldigt olika.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera