maj 21, 2020

Alla denna tid.

Ännu en ledig dag. Det känns som att jag är ledig hela tiden. Jobbar några dagar här och där, sedan tillbaka till att vara utan en plan för dagen. Eller så är det kanske inte, det finns alltid en plan men den består nästan jämt av att springa eller promenera och läsa eller skriva. Och titta på Suits. Jag kan inte minnas sist jag plöjde en serie så här.

Det ska bli sexton grader och solsken idag. Klockan är en bit över nio och vi har redan ätit frukost och bytt om till träningskläder. Barnet och jag ska ge oss på vår sexkilometersrunda och mannen ska gå till gymmet. Sedan får vi se. Lite fint ändå med all den här tiden.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera