maj 08, 2020

Rapport från en fredag.

Fredag. Det är den första av det som nuförtiden är fyra helgdagar. Jag startar den med att sova en timme längre, ropar hej då till barnet från sängen när han går till skolan. Dricker kaffe och kliver sen i springkläderna. Springer fem kilometer genom Hagaparken. Två skivor danskt rågbröd, ännu en kopp kaffe och så en dusch.

Vi åker till Hammarby sjöstad, äter lunch på ett ställe som min man har läst om. Promenerar tillsammans genom sjöstan, sedan pussar han mig hej då. Jag köper en kaffe och går vidare. Längs Årstaviken, förbi Liljeholmen, över Västerbron och Kungsholmen, in i Vasastan.

Kommer hem tjugo minuter innan mannen och barnet. Öppnar en bok och sätter mig i mitt favorithörn i soffan. Så kommer de hem och vi beställer mat och jag häller upp ett glas vin. Öppnar datorn efter maten, har min bok på hjärnan, ett kliande i fingertopparna och meningar som studsar runt i huvudet, en hel kväll framför mig.

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera