november 14, 2019

Det finaste vi har.

Det är inte särskilt ofta som jag blir avundsjuk, men så ibland ser jag min son sitta med sin dator i knät och hör hur hans fingrar smattrar mot tangentbordet, och då kan jag känna det. Känna hur jag blöder ut varenda ord som jag skriver, läser och suddar och skriver om, medan han alltid verkar vara drabbad av en skriftlig diarré.

Men det är fint att det är så för honom. Hur enkelt det kommer, hur det nästan är som att orden bara rinner ur honom, som att de aldrig nånsin sinar. Har jag berättat att han skriver förresten? Han författar flera noveller i veckan. Han har inte alltid gjort det, tidigare läste han bara tusen böcker, nu när han en dröm om att skapa dem också.

Jag tror att det här är det finaste som vi har tillsammans. Det här brinnande intresset, jag tänker att det kanske är det som kommer att fortsätta hålla oss på samma sida genom de här tonåren som ju är lite snåriga ibland.

3 kommentarer:

  1. Testa att skriva till varandra!

    SvaraRadera
  2. säsongshälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick tillbaka min hsnabd med hjälp av en stor man som heter baba osagiede. Jag heter Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans e-postadress: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera