november 09, 2019

Hur november går.

Jag går hårt in för november nu. Kliver av tunnelbanan efter att fredagen avrundats på jobbet, går in på Åhléns och köper ett läppstift och ett nagellack. Båda är roströda. Köper även två tuber ansiktsmasker, den ena djuprengörande och den andra återfuktande. Fortsätter in på Hemköp och handlar engelsk konfekt.

Spenderar tio minuter på att brygga kaffe, tända upp och plocka lite, så att det verkligen ska kännas som fredagskväll sen. Dricker mitt kaffe och startar igång en gulaschgryta. Den står och puttrar ett par timmar på spisen medan jag byter kaffet mot ett Ripasso och sitter i soffan och skriver. Så kommer min man hem - barnets far gifter sig imorgon så barnet är där - och vi äter i hundra år, dricker vin och somnar i soffan vid tjugotvå.

Och nu är det lördag och jag ska lägga de där båda ansiktsmaskerna, lösa upp nagellacket som sitter och måla naglarna med det nya. Duscha och blåsa ut håret, applicera det roströda läppstiftet, ta min man i handen och hitta till ett reserverat bord.

1 kommentar:

  1. säsongshälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick tillbaka min hsnabd med hjälp av en stor man som heter baba osagiede. Jag heter Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans e-postadress: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera