november 08, 2019

Välkommen till min november.

Så jag skrev om november och saffransbullarna igår. Om att omfamna allt det tunga och jobbiga med november genom att ligga på soffan och göra ingenting när man ingenting orkar. Att äta det som är gott och smakar glädje, som lussebullar till exempel. Sedan tänkte jag på det ett varv till och kom fram till att det är briljant.

December är aldrig stilla och långsam. Det är alltid någonting som ska firas och både helger och vardagskvällar fylls med mingel och julbord, adventsfikor och julpyssel och herregud, det tar aldrig slut. December är jultröjor och fina klänningar, tunna strumpbyxor och höga klackar. Färg på kinderna och nån färgglad mössa på huvudet. Dåliga jullåtar och alltid kalas.

Om december ska vara allt det, då borde november få vara månaden när man inte går ut alls. När man ligger på soffan i pyjamas och tittar på film på vardagskvällarna, äter lussekatter och dricker varm choklad. Läser nån bok och äter chokladpraliner och sitter under sin filt och tittar på mörkret som är mysigt på håll. Värma upp inför december och fler saffransbullar.

1 kommentar:

  1. säsongshälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick tillbaka min hsnabd med hjälp av en stor man som heter baba osagiede. Jag heter Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans e-postadress: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera