november 13, 2019

Mmm skor.

Idag blev jag ägare till mina första Loake. Det sägs att jag kommer ha dem i många år. Min man är som frälst, nästan lite av en samlare. Han köper ett nytt par nästan varje månad. Jag tänker att det snart kommer stanna av, att man kanske inte behöver ha exakt hur många par skor som helst. Det är för övrigt en mening som jag aldrig trodde att jag skulle skriva.

De är väldigt fina, mina nya boots. De står på hedersplatsen på matbordet just nu, för skohyllan är full (av min mans skor). Det är nog lite stört att det här hemmet har två platsbyggda skogarderober och att min man har börjat skissa på en tredje.

Nåväl. Imorgon ska jag para samman mina fina stövlar med ett par mörkblå jeans och en ljusblå skjorta. Jag njuter redan av det.

3 kommentarer:

 1. Reflektion: om din man köper ett par skor i veckan kanske jag kan köpa ett par nya vinterkängor nu efter sju år. Eller vad tror du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Eller, om det behövs? Tänker att skor av fin kvalitet som man vårdar håller i sju år. Det är iallafall det han säger när han nu håller på att bygga upp sin skogarderob. 🙂

   Radera
 2. säsongshälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick tillbaka min hsnabd med hjälp av en stor man som heter baba osagiede. Jag heter Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans e-postadress: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
  eller viber +2349014523836

  SvaraRadera