juni 10, 2018

Sommaren.

Och så blev det söndag. Jag sitter på balkongen med ett glas flädercider och isbitar och grannarnas musik strömmande från deras öppna balkongdörrar. Det är nåt harmoniskt som spelas, kanske sextiotal, kanske allra mest piano, kanske till och med franskt. Jag har hår som behöver tvättas och tjugoåttagradig luft mot min hud.

Jag ska lägga en timme på att arbeta färdig vecka tjugotre, sen ska jag kliva i en baddräkt och dra en klänning över huvudet, snurra upp det smutsiga håret i en knut och kliva i bilen och styra oss ut i skärgården. Spendera ett par timmar med att varva mellan att ligga på en klippa och kasta oss i havet. Och så komma tillbaka till balkongen i eftermiddag, till prinskorvar och färskpotatis, gräddfil och gräslök och en sillbit.

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2 Lotteri stavning
   3 Om du inte kan uppfylla din partner
   4 viktminskning stavning
   5 Skilsmässa stavning
   6 marknadsföring i kontor
   7 Få pengarna tillbaka
   8 Graviditet stava för att bli gravid baby
   9 kärleksspell
   10 äktenskapsengagemang och så många fler
   11 Pengar stava / lycka till stavning

   Radera