april 26, 2018

Spontana känslor.

Okej, det här blir det sista om det sista, jag lovar att inte prata mer om den saknade och återfunna mannen som jag delar livet med. Vad stort förresten, att dela sitt liv med någon. Är inte säker på att jag har tänkt på det så förut. Hursomhelst.

Jag har sovit som en kung inatt. Att ha honom där, bredvid mig, det var den bästa sömnen på hundra år. Åtminstone tolv dagar. Har legat och snusat på honom hela natten. Kände mig så pass kär när jag vaknade att det minskade min irritation på sånt som jag vet hade stört (det delade) livet ur mig annars. Varsågod för en lista på det som stör mig idag:

1. En kollega som har tics att harkla sig. Hen gör detta extremt högljutt och säkert en gång i minuten, många gånger också som i en liten melodi. Det sker inte hela tiden, utan det är som om hen börjar tänka på sina harklingar och SEN INTE KAN SLUTA.

2. En annan kollega som påstår att hen är synsk och hela tiden säger att hen visste vad som skulle hända. Hen berättar dock bara detta i efterhand vilket, förlåt, gör mig skeptisk. Den här människan påstår sig även känna vad andra människor känner för varann (vilket gör mig nervös) samt veta vad folk tänker (fortfarande nervös). Fast jag tänker att om det var sant så borde hen veta att jag blir störd och sluta prata? Nä. Bullshit.

3. Jag köpte en flaska champagne för att fira hemkomsten. Kim drack ett halvt glas, sen somnade han. Det var visserligen väldigt gulligt och mysigt, han låg i soffan med huvudet mot min axel och sin hand i min och snarkade. Jag drack resten, och nu så här dagen efter var det ett mindre mysigt och gulligt beslut att dricka en flaska champagne själv.

4. Tänkte att det vore bra för den begynnande huvudvärken att promenera första biten till jobbet. Går således till Hötorget, ställer mig i kö för att köpa en juice från Joe´s och upptäcker efter min beställning att plånboken är kvar hemma. Swishar killen bakom disken och promenerar hem igen. Det är bara tio minuters promenad, men det är fan ändå grinigt. Dessutom var juice helt fel val av föda, mer flytande var inte vad min mage behövde. Snarare en fet burgare. Jag borde ha ätit en fet burgare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar