april 19, 2018

Fan också.

Och så kommer textmeddelandet. Det som säger att han inte alls kommer kliva på ett plan som tar honom hem på lördag, att problemen hopar sig och att de har fått order om att vara kvar en bit in på nästa vecka. Mitt hjärta skjuts i sank.

Det känns plötsligt så hopplöst jobbigt att han inte är hemma. Jag vet ju att det är nyttigt att vara isär ibland, men det hjälper inte. Det hjälper inte alls. Jag ska stänga av datorn och åka hem, möta barnet i hallen och kliva i lågskor och ta bussen till djurgården och promenera bort det. Tröstäta något, och dricka ett glas vin. Kanske är det där trösten finns förresten.

7 kommentarer:

 1. fy sjutton vad tråkigt, jag förstår din besvikelse! det är trist när det man längtar efter plötsligt skjuts framåt i tiden. men det kommer att gå snabbt <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2. Pengar stava / lycka till stavning
   3. Om du vill stoppa din skilsmässa
   4. Skyddsspel
   5. Få jobbstavning
   6. Kampanjer
   7. Få pengarna tillbaka.
   8. viktminskning stavning
   9. Kärlekstavning
   10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
   11. Graviditetsstavning

   Radera
 2. Var är bra att promenera på Djurgården? Är hyfsat nyinflyttad i Sthlm och hör alltid folk som pratar om det, men fattar inte var man åker eller var man går :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, då har du fina promenader som väntar. Direkt när du kommer över Djurgårdsbron så kan man ta vänster in på en grusväg, den kan man sen följa i stort sett runt hela Djurgården. Verkligen löjligt vacker promenadsträcka. Den är rätt lång dock, men man kan ta buss 69 (tror jag att det var?) ut och då kan man ju själv välja sin start. Bara gör det!

   Radera
 3. Tiden kommer gå snabbt, håll ut!

  SvaraRadera