april 18, 2018

Mest svammel, förlåt.

Idag kommer mina föräldrar och hänger med oss. Eller ja, allra först lämnar de sin hund hos oss och ger sig själva ett par timmar tillsammans i stora staden. Jag ska promenera jycken och sen servera mina föräldrar en hemlagad middag, komplett med efterrätt och allt.

Och ikväll, när de har åkt hem, ska jag glida ner i soffan och titta på Gilmore girls och göra ingenting annat i ett par timmar, minst. Det är det som jag har längtat allra mest efter under de senaste månaderna, att bara ligga i soffan och försvinna in i en skärm, men det har blivit hyfsat lite av det under den här veckan. Det har pysslats mycket, lagats mat och målats naglar och sånt. Helt av egen och fri vilja, men ändå. Ikväll ska jag göra ingenting alls.

1 kommentar:

 1. Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Pengar stava / lycka till stavning
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Skyddsspel
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. viktminskning stavning
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
  11. Graviditetsstavning

  SvaraRadera