september 08, 2023

På andra sidan.

Chefskonferens över och klar. Det gick strålande. Allting klaffade, programmet höll, kvällsaktiviteten - Måla & Skåla - var en succé och minglet på vårt nya huvudkontor blev den perfekta timmen innan middagen.

Att det sen blev en jävla pangfest och jag var i säng efter klockan två är en annan femma. Tog mig genom konferensens andra dag med en aningen mer omsorgsfull makeup och ett stående leende. Tack gode gud och mig själv för att det var ett luftigare program.

Slocknade som ett ljus strax efter nitton igår och vaknade av alarmet tolv timmar senare. Jag har skrotat runt här hemma hela förmiddagen. Duschat, klivit i en klänning, druckit kaffe i soffan. Nu slår klockan snart halv tio och det är dags för dagens första möte.

3 kommentarer:

  1. Grattis! Fint att det gick bra.:)

    SvaraRadera
  2. Måla och skåla - vad spännande, berätta mer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så rolig grej! Det är två personer som håller i eventet där den ena guidar i olika tekniker och så målar man på varsin duk efter tips från coachen, och så ansvarar den andra för skålandet där hen avbryter gruppen för en gemensam skål var tionde minut eller så. Väldigt avslappnat och roligt. De kallar det för ”fun art, inte fine art”. Bästa grejen i kompisgruppen, på möhippa, konferens.

      Radera