juni 26, 2023

En midsommarhelg och en måndag.

Det har gått tre dagar sedan jag hade datorn uppe sist. Jag har haft en långsam midsommarhelg. Ätit sill och jordgubbstårta, druckit islatte på dagarna och rosévin på kvällarna. Promenerat långt, tränat på svettiga gym och lyssnat på böcker på en filt i Hagaparken. Nästan inte tänkt på jobbet alls.

Min mail har varit helt tyst. Ingen har jagat mig på tre dagar. Jag behövde det, för jag har rört mig på en gräns till vad som är för mycket under en lång tid nu. Jag behövde tre dagar utan en dator, tre dagar av långsam midsommarhelg.

Men nu är det måndag och datorn är framme. Idag väntar två fantastiska saker: 1) slutbesiktning av bygget för vårt nya kontor, och 2) jag ska träffa barnet efter nästan två veckor isär. Vi ska mötas halvvägs i Uppsala, äta pizza och glass, strosa långsamt och prata, prata, prata. Och så ska jag bara titta på honom, bara vara i hans närhet.

4 kommentarer:

  1. Tänk dessa barn, som vi älskar dem. Det är fint❤

    SvaraRadera
  2. Vad fint att ni ska träffas, bra att kunna mötas halvvägs så där. De är så stora på ett sätt men fortfarande små. Min 18-åring förklarade ynkligt från sängen igår att hon verkligen, verkligen inte kände sig som vuxen <3 (efter att ha åkt på det årliga solstinget...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh haha, stackaren! ❤️

      Radera