februari 05, 2019

Lite roligt, lite stressigt.

Igår startade jag en utbildning. Den inleddes med två dagars teambildning och för en liten stund sedan avslutades den andra dagen. Hädanefter ska vi gå en dag i veckan under de kommande nitton veckorna. Både igår och idag bestod dagarna av olika samarbetsövningar. Jag är en teoretisk person, just de där gruppövningarna är inte min bästa grej. Men det gick bra. Var lärorikt och allt det där. Till och med lite roligt.

Nu har jag just kommit hem och klockan är halv sex och jag har startat datorn. Fattade ett beslut igår om att inte ha koll på mailen under utbildningsdagarna. Snabbkikade nu och det verkar inte ha brunnit någonstans. Jag vet inte om jag ska fortsätta sitta med datorn i knäet och svara på alla de där mailen, kanske även förbereda inför morgondagens alla möten, eller om jag ska ta stressen imorgon. 

Det vore så skönt att få slänga sig i soffan och titta på netflix och bara tömma hjärnan. Men det kommer innebära en hemsk arbetsdag imorgon. Kanske en timme med datorn och sen soffan. Mmm, soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar