maj 03, 2017

Mest svammel.

Jag har haft en så himla bra dag idag. Visserligen blev jag aldrig klar med det som var planerat för dagen, men det gör ingenting. Ingenting alls. För jag har suttit i ett möte på förmiddagen, ett sånt där man efter tjugo minuter lämnar jobbfrågorna för de stora frågorna, de som formar oss som människor. Och det är okej från tillfälle till tillfälle, för saker blir gjorda ändå och ingen väntar på oss efteråt.

Sedan en eftermiddag i en fåtölj med datorn i knäet och ett par kollegor i fåtöljerna intill. Bockar av dagens agenda i sakta mak samtidigt som konversationen speglas i det lugna tempot. Såna strödagar i ett i övrigt högt tempo, jag tror det är viktigt. Bra för själen.

Dessutom lämnade jag hemmet halv åtta imorse och var nyfiken på exakt hur långt i kontorets riktning jag skulle hinna på en timme. Till Zinkensdamm, skulle det visa sig, sedan blev det bråttom ner i underjorden och till kontoret. Det är för övrigt väldigt härligt att man genom vasastan och city möter stiligt snygga människor och på söder möter knasigt snygga människor. Älskar det. Blir så himla glad, energipåfylld liksom.

Så bra start på dagen, hursomhelst, både promenaden och människorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar