februari 09, 2022

Någonting nytt.

Jag brukar inte se mig själv som fåfäng, men tiden som vi lever i nu, med alla dessa teamsmöten, är brutal. När man råkar se sig själv i någons skärmdelning och alla skavanker ligger där rakt framför en, det är hemskt.

Vid trettiofem kom rynkorna och jag kan leva med dem, de är en del av livet, men att få dem upptrycka över en datorskärm när man är oförberedd, det är fan fruktansvärt.

4 kommentarer:

 1. Hur mår du idag? Har du feber?
  Jag var däckad i ett par dar efter varje Moderna men inte alls efter Pfizer! Har trots detta lämnat positivt PCR och förlorat smak och lukt. Det är tydligen en vanlig biverkning. Har gått ner i vikt eftersom ingen mat lockar :). Knaprar morötter som eftermiddagsfika.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag mår jag bra! Ingen feber eller någonting, började må bättre redan igår kväll. 😊 verkar verkligen som att moderna slår hårdare!

   Radera
 2. Välkommen till 45+ när man förutom rynkor dessutom börjar tappa volym...blä.

  (Jag vet, jag vet (till alla duktiga obrydda människor därute), att det är fint att åldras, man ska inte bry sig, det är t.o.m. ofeministiskt att bry sig, det är ytligt och egentligen bara pga påverkan av omvärldens krav jada jada, men jag bryr mig ändå so sue me.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker att man får bry sig litegrann. 😌

   Radera