februari 08, 2022

Först megacovid, sen superantikroppar.

Huvudvärken slår till när jag är halvvägs genom mitt träningspass. Den skär in från sidan av huvudet. Två övningar senare ligger jag i benpressen och känner illamåendet. Säger till barnet att vi nog får bryta.

Lägger mig under dubbla täcken och fryser. Världen snurrar när jag försöker fokusera ovanför täcket. Det bultar i armen. Jag sover i kvartar. Vaknar, somnar om, vaknar igen.

Så kommer tisdagen. Bokar av ett möte, genomför ett annat lutad mot sänggaveln och med datorn i knäet. Sover två timmar och vaknar utan feber, men fortfarande med en känsla av att vara överkörd.

För protokoll på ett möte mellan tretton och sjutton. Är som död efteråt. Svarar på mail som jag försummat under dagen. Nu ska jag gå och lägga mig igen och imorgon, imorgon kommer jag vara frisk.

5 kommentarer:

 1. Hoppas du sjukskriver dig nästa gång du är sjuk. Sjukförsäkringssystemet är till för att användas, när vi behöver det. Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Har vänner som också blev jättesjuka efter tredje dosen så det behöver inte bara vara för att du tog den så tätt inpå att du var sjuk. De låg däckade med feber i två dygn ungefär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt alla jag känner fick Moderna som tredje dos efter Pfizer i de två första doserna och alla fick feber. Eller exakt alla, ja men du fattar, av de jag pratat med om det här och det är iallafall tio pers.

   Radera
  2. Samma här, tror det gäller någon som fick Pfizer också men framför allt Moderna. Tyder väl på att just kombon 2 Pfizer + 1 Moderna ger bättre skydd så som studier indikerat.

   Radera
  3. Det är ju iofs bra! Då var det värt det. 😅

   Radera