februari 23, 2022

Februari.

Skriver tre olika utkast men publicerar inte något. Det här är nummer fyra och vi får se hur det går. Jag pendlar så våldsamt. Vill backa ena sekunden och gå framåt nästa. Tänker att jag inte orkar tänka längre.

Det är meningen att jag ska jobba men jag fastnar hela tiden på samma rad i excelarket. Letar i olika program men glömmer bort vad jag letar efter. Tänker att jag inte orkar längre.

Snälla rara kan februari vara över snart? Jag lastar februari för allt.

10 kommentarer:

 1. Åh, det låter onekligen segt. Jag känner lite samma. Många pilar som samtidigt kastas åt mitt håll och som jag dumt nog försöker hantera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är de hanterbara då eller borde du ta skydd istället?

   Radera
  2. Ja, det är frågan. Jag kan helt klart ta skydd utan att någon märker att jag gömmer mig. Så då kanske det är det bästa att göra? :)

   Om du känner att du inte orkar längre, imorgon också, vad ska du göra då? Har du någon nödplan? Ta hand om dig. Så himla mycket!

   Radera
  3. Ta skydd!

   Ja, eller nej, eller jo. Jag antar att jag tänker och funderar och att det finns en tanke, men jag vet inte om jag kommer klara av att låta den flytta ut ur huvudet.

   Radera
  4. Jag tänkte mest på sjukskrivning i någon dag eller två.

   Radera
  5. Jaha. Nej, det är nog värre med obegränsad tid att tänka.

   Radera
 2. Februari är TG snart över. Inte för att mars är en favoritmånad heller men då är det iallafall ljusare och närmare vår. Hoppas att det känns bättre snart och att ni kommer varandra närmare igen.

  SvaraRadera
 3. Februari är ett svin, har alltid varit, kommer alltid vara. Vissa förändrar sig aldrig. Maj, till exempel, är alltid full. Snö och sommar om vartannat men hon är åtminstone, till skillnad från Februari, ganska snygg så hon kommer liksom undan med det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska genom mars också men sen måste det bli bättre.

   Radera