april 08, 2021

Väderbloggen fortsätter.

Det skulle visa sig att årets april inte är den kallaste någonsin. Där ser man. Tydligen tog 1916 priset med sina trettiosex minusgrader den sjätte april. Man får väl ge dem att det är bra jävla kallt. Även 1881 och 1942 var år med kyliga vårar, till och med kallare än våra sju grader här i Stockholm.

Fast frågar man Google om vädret så säger hon att det är sju grader men känns som minus sjutton på grund av rådande vindförhållanden. Man tycker ju att det borde räknas.

5 kommentarer:

 1. Det som känns är det som räknas, helt klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Håller med Tove - det som känns är det som räknas! Hela januari/februari när det var svinkallt i Helsingfors så stod det typ -12 grader, känns som -22 varje morgon när jag skulle rasta hundarna, haha.:) Nu verkar det som att det ska bli upp mot 10 grader nästa vecka - hoppas på det och på att de öppnar pubarna för uteservering 19 april som just nu är planen! Kommer sitta i lä med solen i ögonen och dricka kall öl eller bubbel så fort det går.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud vad härligt! Undrar varför det aldrig står att det är 10 grader men känns som 15. Hade ju varit finare.

   Radera