april 16, 2021

Har längtat sedan i måndags.

Så blir det fredag. Jag kan äntligen ta dagen hemifrån. Hinner göra yoga på morgonen. Behåller träningskläderna på tillsammans med ett osminkat ansikte, förutom det nya läppstiftet som trillade in genom brevlådan igår. Fyller i ögonbrynen så att någon slags balans skapas i ansiktet. Springer bort lunchtimmen i Hagaparken. 

I kylskåpet står en halv flaska champagne kvar från igår. Barnet åker till sin pappa, min man går till gymmet och jag tar en promenad. Har en roman i öronen under tiden. Plockar med en tjugofembitars sushi när jag svänger runt hörnet på vår gata. Möter min man i hallen.

Sjunker ner i soffan och skriver det här, medan han duschar och sushin väntar. Ett glas champagne och en liten skål tryffelchips. Nu är det helg.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Dödsförtrollning
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera