april 07, 2021

Er nya väderbloggare.

Jag läste i mitt eget arkiv igårkväll. Tänkte att det var för kallt ute, att så här kall kan ingen april vara. Så jag läste om livet i april tjugotjugo. Fast det gjorde inte jobbet, jag har ingen aning om april var varmare förra året. 

Däremot vet jag att mitt barn har vuxit tre centimeter på ett år. Och att jag tyckte att pandemilivet hade blivit vardag, bara en månad in i det. Trodde dock inte att det skulle vara vardag även ett år senare. Lärde mig däremot väldigt lite om väder. Det hade varit enklare att googla om vi har den kallaste april nånsin. Vilket slår mig nu är precis vad jag ska göra. 

Notering till april 2022: det snöade när jag vaknade. Tittade ut och gick och lade mig igen. Vid lunchtid hade snön försvunnit, men vinden var svinkall. Promenerade till gymmet vid femsnåret i strålande solsken och handskarna i handen.

3 kommentarer:

 1. Här på Västkusten är det också svinkallt, men just idag blåser det åtminstone inte så våldsamt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vindarna som är värst, när de är så där riktigt jäkla snorkalla.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera