mars 15, 2021

Om mars och humöret.

Det var en perfekt helg. Vi gjorde så nära ingenting som man kan komma medan man fortfarande gör någonting. Som att ligga på yogamattan länge, titta på dokumentär på Netflix och äta glass, laga mat utan att vara det minsta stressad, hinna med två träningspass, städa lägenheten grundligt alla tre tillsammans. 

Sedan kom måndagen och jag vaknade av en kaffekopp på sängbordet. Hann läsa sociala medier och nyheter, göra min morgonyoga och koka ägg till frukosten. Jobba fokuserat på förmiddagen, promenera på lunchen och så jobba vidare efteråt. 

Nu sitter jag i soffan och skriver det här. Det är barnets matlagningsdag och han står och rör i en kycklingsoppa. Jag har ett litet glas av rödvinet kvar, det som min man kom hem med i fredags, som jag tog med mig ner i soffan. Ska bara sitta här en liten stund, njuta av att det är mitten på mars och att det känns som att någonting har vänt, igen. Jag undrar hur många gånger mitt humör ska hinna vända innan mars är över.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera