mars 19, 2021

Fredagskänslan.

Jag hämtar ut ett paket. Där inuti ligger en vadlång silkig kjol med svart botten och små blommor i grönt och vitt, ett grönt linne och en svart cardigan. Viker kläderna fint på stolen i sovrummet, väntar på en fredag.

Så kommer fredagen, men kläderna känns för fina, jag är inte särskilt silkig längre, mitt orangeröda nagellack är för skrikigt. Jag kämpar för fredagskänslan, men den finns inte riktigt där. Jag byter till mörka jeans och beigebrun tröja. 

Vid tiosnåret ställs ett möte in. Jag drar fram dammtrasa och dammsugare, torkar av badrummen. När lunchen kommer springer jag i Hagaparken. Solen skiner men det är svinkallt. Jag fortsätter kämpa med fredagskänslan, stannar till och köper en ny pärlhyacint. Den som jag planterade för ett par veckor sedan har blommat ut och förbi. 

Vid fyra säger vi att vi är färdigjobbade. Jag öppnar mitt worddokument, dukar fram chokladboll och bubbel. Solen fortsätter att skina, lämnar solkatter på golvet. Det känns som vår, fast ändå inte riktigt. Men äntligen känns det som fredag. 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera