mars 11, 2021

Nu är det hemskt.

Det finns ingen ork kvar. Ligger på yogamattan på morgonen. Bara ligger där, orkar inte lyfta benen, orkar inte sträcka ut armarna. När lunchen kommer har det börjat snöa. Tittar ut och ser hur blöta de små flingorna är. Tänker att jag inte orkar gå min lunchpromenad. Tar en kopp kaffe och lägger mig i sängen istället.

Tvingar mig tillbaka till datorn en halvtimme senare. Tar mig själv i ett nackgrepp och svarar på mail, genomför mina möten, sammanfattar det sista dokumentet för dagen. Står och glor in i kylskåpet medan min man fortfarande har en arbetsdag som pågår. Letar i frysen efter något att värma.

Jag har inte varit utomhus idag. Min telefon säger att jag bara har gått sjuttioåtta steg. Egentligen borde ett ryggpass vänta. Men jag orkar inte. Vill inte. Inte någonting alls.

3 kommentarer:

 1. Ibland får man låta "vill inte, orkar inte" vinna. Själv håller jag på att
  dö tristessdöden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera